Buspendel Blanes

Buspendel Blanes

spanje
vergelijk aanbieders Wij vergelijken 3 aanbieders
prijs Boek nu al v.a. 69,-!
Wij vergelijken
solmar
sunliner
de jong intra
gogo
beachmasters

Goedkoop naar Blanes met de bus

Niet iedereen houdt van dezelfde manier van reizen om op vakantie te gaan. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om met de eigen auto of met het vliegtuig te reizen, zeker als u kiest voor een verre vakantiebestemming als Spanje. Dit vakantieland is bij veel vakantiegangers geliefd maar als u het te ver vindt om zelf te rijden kunt u er ook voor kiezen om met de bus te gaan. Een buspendel is goed betaalbaar maar zorgt er ook voor dat u lekker uitgerust op de plaats van bestemming arriveert. Een populaire bestemming is bijvoorbeeld Blanes, een bruisend Nederlands badplaatsje aan de Costa Brava. Behalve de heerlijke stranden heeft Blanes ook een gezellig uitgaansleven, met meerdere clubs en kroegen waar altijd wat te beleven is.

Tips

Schrijf de eerste tip!

Vergelijk alle buspendels Spanje


Blanes - Info

reisduur

Reisduur

Als u kiest voor vervoer met een buspendel dient u er wel rekening mee te houden dat een reis naar Spanje toch zeker 15 uur in beslag zal nemen maar de bus stopt uiteraard ook regelmatig zodat u even de benen kunt strekken. Of u wel of niet voor een busreis kiest is aan u. Als u graag nieuwe mensen wilt ontmoeten of alleen reist is het ideaal want u leert tijdens de reis al mensen met dezelfde bestemming kennen. Zeker zo gezellig dus.

algemeen

Top 3 Reisorganisaties

Er zijn enkele reisorganisaties die buspendels naar Blanes aanbieden, maar de drie populairste organisaties zijn toch wel Sunliner, Solmar en GOGO Tours voor de jongeren. Het behulpzame personeel biedt u een prima service voor en tijdens de reis waardoor u een prettige vakantie beleeft.

Busreizen tips & deals

alhambra granada

Het Alhambra in Zuid-Spanje

Als u van plan bent om in Zuid-Spanje op vakantie te gaan, dan zijn er natuurlijk een aantal plaatsen die u gezien móet hebben. Eén van deze plaatsen is het A...

cocktails blanes

Top 5 uitgaansgelegenheden in Blanes

Bijna iedere jongerengroep heeft weleens het plan opgevat om samen een busreis naar Blanes te maken. En wat een plan… zonnige stranden, gezellige straatjes, e...