Jongerenreizen Spanje

Jongerenreizen Spanje

spanje
vergelijk aanbieders Wij vergelijken 2 aanbieders
prijs al vanaf 129,-
Wij vergelijken
solmar
sunliner
de jong intra
gogo
beachmasters

Haal het beste uit jouw vakantie met een busreis!

Naar mate je ouder wordt, heb je natuurlijk niet altijd meer zin om met je ouders op vakantie te gaan. Je gaat veel liever met vrienden naar een hippe vakantiebestemming, bijvoorbeeld in Spanje. De hele dag lekker op het strand liggen en ’s avonds uit. Idealer kan het bijna niet! Er zijn veel organisaties die dit soort jongerenreizen organiseren. Hierdoor hoeven jij en je vrienden zo min mogelijk te regelen. Het vervoer met de bus naar jullie appartement of hotel wordt dan bijvoorbeeld voor jullie geregeld.

Tips

Schrijf de eerste tip!

Vergelijk alle jongerenreizen


De mooiste bestemmingen

algemeen

Blanes

Eén van de leukste vakantiebestemmingen voor jongeren is natuurlijk Blanes. Behalve dat het er ’s zomers lekker warm is en je dus heerlijk aan het strand kunt liggen, zijn er in Blanes ook vette clubs. Vaak worden er ’s avonds kroegentochten gehouden en vette feesten georganiseerd. Bovendien ligt er een fantastisch waterpretpark in de buurt met een heleboel glijbanen, waaronder een vrije val-glijbaan. Dit is makkelijk te bereiken met de bus, waarvoor de tickets helemaal niet duur zijn. Bovendien ben je vanaf Blanes ook zo in Barcelona met de bus. Deze stad is zeer het bezoeken waard, vol met culturele invloeden en prachtige gebouwen en parken. Blanes staat er ook om bekend dat het dorp zeer ‘Nederlands’ is. Er komen vrijwel alleen maar Nederlanders, en je kunt bij sommige cafetaria’s zelfs in het Nederlands bestellen – je zult je dus niet tekort hoeven doen aan frikandellen en kroketten.

algemeen

Lloret de Mar

Op korte afstand van Blanes ligt het bruisende Lloret de Mar. De prijzen van dit feestdorp liggen over het algemeen hoger dan die van Blanes, maar dat is ook wel terecht. In Lloret bevinden zich een heleboel grote, vette clubs waar doorgaans bekende dj’s en rappers optreden. Houd je dus meer van ‘kwaliteitsclubs’ en ben je bereid daar extra geld voor te betalen, dan is Lloret zeker een goede keus.

algemeen

Salou

Ook Salou beschikt over een bruisend nachtleven en prachtige stranden. Wat Salou echter bijzonder maakt, is de cultuur die je er op kunt snuiven. Het oude gedeelte van Salou bevat gezellige restaurants en winkelstraten. Ook het attractiepark Port Aventura is te bezoeken vanaf Salou, om van de prachtige natuur nog niet eens te spreken. Het heuvelachtige landschap is perfect om eens lekker op onderzoek uit te gaan.

Busreizen tips & deals

alhambra granada

Het Alhambra in Zuid-Spanje

Als u van plan bent om in Zuid-Spanje op vakantie te gaan, dan zijn er natuurlijk een aantal plaatsen die u gezien móet hebben. Eén van deze plaatsen is het A...

cocktails blanes

Top 5 uitgaansgelegenheden in Blanes

Bijna iedere jongerengroep heeft weleens het plan opgevat om samen een busreis naar Blanes te maken. En wat een plan… zonnige stranden, gezellige straatjes, e...