Bus excursiereis Spanje

Bus excursiereis Spanje

spanje
vergelijk aanbieders Wij vergelijken 5 aanbieders
prijs al te boeken vanaf 299,-!
Wij vergelijken
solmar
sunliner
de jong intra
gogo
beachmasters

Laat u verrassen door de schoonheid van Spanje

Heeft u dit jaar écht geen zin om de hele zomer thuis te zitten? Wilt u liever naar een warm oord gaan? Dan is een excursiereis naar Spanje echt iets voor u. Met de bus Spanje ontdekken is een uitstekende keuze. Warme stranden, boeiende cultuur, gezellige steden en dorpjes… Spanje heeft het allemaal.

Tips

Schrijf de eerste tip!

Vergelijk alle bus excursiereizen Spanje


De mooiste bestemmingen

algemeen

Madrid

Behalve dat Madrid een gezellige, prachtige stad is, heeft het ook vele bezienswaardigheden. U zult zich dus niet hoeven vervelen als u kiest voor een excursie naar Madrid. Vele bezoekers voor u hebben genoten van het grootse Koninklijk Paleis van Madrid. Ook het Parque del Buen Retiro is zeker het bezoeken waard, en het Museo Nacional del Prado is erg populair. Ook de vele pleinen in Madrid trekken veel bezoekers, bijvoorbeeld het Plaza Mayor. Hier bevindt zich onder andere een theater. Uiteraard is het ook lekker weer in Madrid.

algemeen

Barcelona

Tijdens uw excursiereis in Spanje mag Barcelona niet overgeslagen worden. In Barcelona bevindt zich misschien wel één van de bijzonderste kerken van Europa: de Sagrada Família. Zelfs als u zich erop voorbereid heeft dat de kathedraal enorm is, zal u waarschijnlijk nog verbaasd zijn over haar omvang. Naast dit prachtige bouwwerk beschikt Barcelona ook nog over fantastische parken, waar u lekker tot rust kan komen in de natuur. Park Güell is bijvoorbeeld erg populair onder toeristen. Maar in Barcelona bevinden zich uiteraard niet alleen kerken en parken. Bent u een voetballiefhebber? Dan is het natuurlijk onmisbaar om eens een bezoekje aan Camp Nou te hebben bezocht. Nog meer aanbieders vergelijken voor Barcelona? Klik hier.

algemeen

Andalusië

Andalusië is de grootste autonome regio van Spanje. Het is zeker een goede bestemming voor een excursie als u houdt van prachtige natuur, mooie stranden, en indrukwekkende gebouwen. Zo kunt u in Andalusië bijvoorbeeld het Koninklijk Paleis van Sevilla bezoeken, maar ook het paleis Alhambra. Uiteraard kunt u, als u in Andalusië op excursie gaat, de Costa del Sol niet overslaan. In dit bruisende badplaatsje liggen zonnige stranden en bevindt zich ook een waterpark.

Busreizen tips & deals

alhambra granada

Het Alhambra in Zuid-Spanje

Als u van plan bent om in Zuid-Spanje op vakantie te gaan, dan zijn er natuurlijk een aantal plaatsen die u gezien móet hebben. Eén van deze plaatsen is het A...

cocktails blanes

Top 5 uitgaansgelegenheden in Blanes

Bijna iedere jongerengroep heeft weleens het plan opgevat om samen een busreis naar Blanes te maken. En wat een plan… zonnige stranden, gezellige straatjes, e...