Water World in Lloret de Mar

Wij vergelijken
solmar
sunliner
de jong intra
gogo
beachmasters

Het waterpark van Lloret de Mar!

Bent u van plan een vakantie te boeken naar de Costa Brava? Dan is een bezoekje brengen aan het fantastische waterpretpark Water World in Lloret de Mar absoluut onmisbaar. In het park kunt u onder andere genieten van een heleboel snelle waterglijbanen, maar ook van snelle rivieren, een golfzwembad, de zachte vier-baanglijbaan, en kamikazes. Andere waterparken kunnen bijna niet aan Water World tippen, ten eerste om de fantastische glijbanen, maar ten tweede ook om de heerlijke zomerse temperatuur in Spanje.

Online tickets bestellen

Als u minimale wachttijden wilt hebben wanneer u bij Water World aankomt, dan is het verstandig om van tevoren online tickets te bestellen. Als u dit slim aanpakt, kunt u zelfs een flinke korting meepakken – bijvoorbeeld een gezinskorting, maar ook tijdelijke kortingen waar u snel bij moet zijn. U hoeft minder lang in de rij te staan voor Water World als u van tevoren al tickets hebt besteld. Deze dient u dan geprint mee te nemen. Zo kunt u langer van het waterpark genieten.

Dé zomerbeleving

Er zijn weinig waterparken zoals Water World. Ten eerste zult u het in het outdoor park niet koud hebben, omdat de temperatuur in Spanje ’s zomers over het algemeen lekker hoog is. Het waterpark is leuk voor jong en oud, omdat er verschillende soorten glijbanen zijn. Ook zijn er gezellige grasveldjes waarop u even lekker uit kunt rusten met een boek en een ijsje. Dat laatste is er overigens in overvloed te koop. Wilt u dus een vakantie met de ideale zomerbeleving, dan is Water World echt iets voor u.

Busreizen top 5


Busreizen tips & deals

alhambra granada

Het Alhambra in Zuid-Spanje

Als u van plan bent om in Zuid-Spanje op vakantie te gaan, dan zijn er natuurlijk een aantal plaatsen die u gezien móet hebben. Eén van deze plaatsen is het A...

cocktails blanes

Top 5 uitgaansgelegenheden in Blanes

Bijna iedere jongerengroep heeft weleens het plan opgevat om samen een busreis naar Blanes te maken. En wat een plan… zonnige stranden, gezellige straatjes, e...