Buspendel Lloret de Mar

Buspendel Lloret de Mar

spanje
vergelijk aanbieders Wij vergelijken 3 aanbieders
prijs Al vanaf 69,-
Wij vergelijken
solmar
sunliner
de jong intra
gogo
beachmasters

Losse bustickets naar Lloret de Mar

Spanje is een zeer geliefd vakantieland maar de reis er naar toe kost wel aardig wat tijd. Als u er niet van houdt om zelf zo lang met de auto te rijden (of geen eigen vervoer hebt) en ook niet graag wilt vliegen is de bus een goed alternatief. Reizen met een buspendel is goed betaalbaar en ook comfortabel. U hoeft zelf niet te rijden en heeft nergens geen omkijken naar tijdens de reis omdat deze volledig voor u geregeld is. Een populaire bestemming is bijvoorbeeld Lloret de Mar, een bruisend badplaatsje aan de Costa Brava. Lloret heeft niet alleen prachtige stranden, maar ook een bruisend uitgaansleven dat voor veel jongeren een echte trekpleister is.

Tips

Schrijf de eerste tip!

Vergelijk alle buspendels Spanje


Lloret de Mar - Info

reisduur

Reisduur

Met de buspendel dient u natuurlijk wel rekening te houden met de reistijden. Het is geen snelle tocht. U moet er vanuit gaan dat u zo vijftien uur in dezelfde bus zit. Daarom is ook niet iedereen even gecharmeerd van busreizen naar verre bestemmingen omdat dit lang duurt en je altijd met meer mensen bent. Dit vindt niet iedereen fijn maar sommige mensen vinden het juist wel gezellig om contacten te leggen en mensen te leren kennen. Aan u de keus om te bepalen of u dit wel of juist niet leuk vindt.

algemeen

Top 3 reisorganisaties

Er zijn enkele reisorganisaties die buspendels naar Lloret de Mar aanbieden, maar de drie populairste organisaties zijn toch wel Sunliner, Solmar, en Gogo. Deze aanbieders zijn betrouwbaar en werken met behulpzaam personeel zodat uw reis een heerlijke vakantie wordt om nooit meer te vergeten.

Busreizen tips & deals

alhambra granada

Het Alhambra in Zuid-Spanje

Als u van plan bent om in Zuid-Spanje op vakantie te gaan, dan zijn er natuurlijk een aantal plaatsen die u gezien móet hebben. Eén van deze plaatsen is het A...

cocktails blanes

Top 5 uitgaansgelegenheden in Blanes

Bijna iedere jongerengroep heeft weleens het plan opgevat om samen een busreis naar Blanes te maken. En wat een plan… zonnige stranden, gezellige straatjes, e...