Buspendel Salou

Buspendel Salou

spanje
vergelijk aanbieders Wij vergelijken 3 aanbieders
prijs Al vanaf 69,-
Wij vergelijken
solmar
sunliner
de jong intra
gogo
beachmasters

Met de bus goedkoop naar Salou

Als u op vakantie wilt naar Spanje dient u er wel rekening mee te houden dat het best ver rijden is. Dat doet u niet even in een paar uur en niet iedereen vindt zelf rijden of met het vliegtuig gaan een fijne optie. Als u deze twee manieren niet prettig vindt kunt u ook nog altijd kiezen voor een busreis naar Spanje. De buspendel naar dit land brengt u zorgeloos op de plaats van bestemming en u komt lekker uitgerust aan. Een populaire bestemming is bijvoorbeeld Salou, een bruisend badplaatsje aan de Costa Daurada. Qua uitgaansleven en prachtige stranden doet Salou zeker niet onder aan het bekende Lloret de Mar of Blanes. Ook beschikt Salou over een gezellige oudstad.

Tips

Schrijf de eerste tip!

Vergelijk alle buspendels Spanje


Salou - Info

reisduur

Reisduur

Met de buspendel moet u natuurlijk wel rekening houden met de reistijden. Het is geen snelle tocht. U moet er vanuit gaan dat u zo zestien uur in dezelfde bus zit. Niet iedereen vindt het prettig een vervoermiddel met andere mensen te delen. Bent u juist wel voor de gezelligheid en vindt u het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Dan is een busreis juist ideaal voor u omdat u met andere reizigers in contact komt.

algemeen

Top 3 Reisorganisaties

Er zijn enkele reisorganisaties die buspendels naar Salou aanbieden, maar de drie populairste organisaties zijn toch wel Sunliner, Solmar, en Interbus. Deze drie reisorganisaties zorgen ervoor dat u een fijne reis kunt maken en hun professionele personeel geeft u een goede service.

Busreizen tips & deals

alhambra granada

Het Alhambra in Zuid-Spanje

Als u van plan bent om in Zuid-Spanje op vakantie te gaan, dan zijn er natuurlijk een aantal plaatsen die u gezien móet hebben. Eén van deze plaatsen is het A...

cocktails blanes

Top 5 uitgaansgelegenheden in Blanes

Bijna iedere jongerengroep heeft weleens het plan opgevat om samen een busreis naar Blanes te maken. En wat een plan… zonnige stranden, gezellige straatjes, e...