Top 5 uitgaansgelegenheden in Blanes

Wij vergelijken
solmar
sunliner
de jong intra
gogo
beachmasters

Welke bars & clubs mag je niet missen in Blanes?

Bijna iedere jongerengroep heeft weleens het plan opgevat om samen een busreis naar Blanes te maken. En wat een plan… zonnige stranden, gezellige straatjes, en natuurlijk het bruisende uitgaansleven. Wat zijn nou dé clubs van Blanes? Hieronder staan ze op een rijtje.

  1. De Arena. Discotheek Arena is dé uitgaansgelegenheid van Blanes. Dit is de plek waar op vele avonden de vetste feesten worden gegeven, waaronder het Schuimfeest en de Glow In The Dark-party. In de Arena zijn niet één, maar twee ruimtes waar u helemaal los kunt gaan. In de Arena worden de hardste house tracks en de lekkerste Top 40-hits gedraaid. De club heeft al vele bekende dj’s op zijn naam staan, bijvoorbeeld Quintino, La Fuente, en Vato Gonzales.
  2. Gotcha. Houdt u van die heerlijke Hollandse meezingers? Dan is Gotcha dé uitgaansgelegenheid voor u. De kroeg is niet alleen een plek om helemaal in los te gaan, maar het beschikt ook over een groot terras met fijne banken. Ideaal dus als u even gezellig ergens wilt gaan zitten met uw vrienden.
  3. Holland Beachhouse. Een andere gezellige Hollandse kroeg is natuurlijk Holland Beachhouse. In deze kroeg worden uiteraard de bekendste Hollandse meezingers gedraaid. Ook als u van die lekkere après-ski muziek houdt, kunt u bij Holland Beachhouse terecht.
  4. Club Essencia. Als u meer van het échte feesten houdt, dan is de grote Spaanse Club Essencia geschikt voor u. Hier wordt vooral R&B en Dance gedraaid. De minimumleeftijd van deze club is 18 jaar.
  5. Cyan. Op nummer vijf staat natuurlijk de gezellige kroeg Cyan. Hier kunt u vooral terecht voor relatief goedkope, heerlijke cocktails en mixdrankjes. Als u van het echte uitgaansleven van Blanes wilt genieten, dan is Cyan dus zeker niet te missen.

Busreizen top 5


Busreizen tips & deals

alhambra granada

Het Alhambra in Zuid-Spanje

Als u van plan bent om in Zuid-Spanje op vakantie te gaan, dan zijn er natuurlijk een aantal plaatsen die u gezien móet hebben. Eén van deze plaatsen is het A...

cocktails blanes

Top 5 uitgaansgelegenheden in Blanes

Bijna iedere jongerengroep heeft weleens het plan opgevat om samen een busreis naar Blanes te maken. En wat een plan… zonnige stranden, gezellige straatjes, e...