Buspendel Spanje

Buspendel Spanje

spanje
vergelijk aanbieders Wij vergelijken 3 aanbieders
prijs Boek al vanaf 69,-
Wij vergelijken
solmar
sunliner
de jong intra
gogo
beachmasters

Losse bustickets naar Spanje

Spanje is natuurlijk een zeer geliefde vakantiebestemming. Het is er lekker warm, er zijn mooie stranden en bruisende steden. Maar het reizen naar Spanje toe, dat is iets minder. Niet iedereen heeft zin om zo ver met de auto te reizen. En niet iedereen houdt van vliegen. Gelukkig is daar een oplossing voor: namelijk de buspendel. Zo hoeft u zelf niet te rijden maar zit u toch redelijk comfortabel in de bus. Ook is de buspendel een goede manier om andere mensen te leren kennen.

Tips

Schrijf de eerste tip!

Vergelijk alle buspendels Spanje


informatie

Waarom een buspendel naar Spanje boeken?

  • Bepaal zelf in welke accommodatie u verblijft
  • Zeer scherp in prijs! Enkele reizen al vanaf 69 euro te boeken bij onze partners
  • Een comfortabele en gezellige manier van reizen? Dan gaat u met de bus!
ddddd

Buspendel - Informatie

algemeen

Populaire bestemmingen

Populaire bestemmingen in Spanje zijn natuurlijk vooral de badplaatsen aan kusten als de Costa Brava en de Costa Blanca. Onder andere Lloret de Mar, Blanes en Calella zijn veelbezochte plaatsen, vooral onder jongeren. Maar eigenlijk is het overal in Spanje mooi. De natuur is immers niet gebonden aan een bepaalde plek, en door het hele land zijn leuke dorpen te bezoeken en boeiende bezienswaardigheden te bezichtigen. Vooral de twee grote steden, Barcelona en Madrid, zijn beide zeker het bezoeken waard.

reisduur

Gemiddelde reisduur naar Spanje

Met de buspendel moet u natuurlijk wel rekening houden met de reistijden. Het is geen snelle tocht. U moet er vanuit gaan dat u zo twintig uur in dezelfde bus zit. De meningen over de bustochten zijn verdeeld. Sommige mensen vinden het hartstikke gezellig in de bus en houden het makkelijk vol. Het is immers een goede manier om mensen te leren kennen en te kletsen. Anderen vinden het ronduit verschrikkelijk. Het ligt er maar net aan waar u zelf van houdt.

algemeen

Mogelijkheden

Er zijn een heleboel reisorganisaties die een busreis naar Spanje aanbieden. Zo bestaan er bijvoorbeeld het gezellige Gogo, maar ook Interbus en Beachmasters zijn voorbeelden van goede reisorganisaties. Tussen de verschillende organisaties zit verschil in luxe en prijzen. Welke u kiest, hangt dus volledig af van uw persoonlijke voorkeur.

Busreizen tips & deals

alhambra granada

Het Alhambra in Zuid-Spanje

Als u van plan bent om in Zuid-Spanje op vakantie te gaan, dan zijn er natuurlijk een aantal plaatsen die u gezien móet hebben. Eén van deze plaatsen is het A...

cocktails blanes

Top 5 uitgaansgelegenheden in Blanes

Bijna iedere jongerengroep heeft weleens het plan opgevat om samen een busreis naar Blanes te maken. En wat een plan… zonnige stranden, gezellige straatjes, e...